TEM Otoyolu'nda Kontrolden Çikan Otomobil Önce Otomobile Sonra Hafriyat Kamyonuna Çarpti Açiklamasi 4 Yarali

TEM Otoyolu’nda asiri süratli olan lüks otomobil ayni istikamette seyir halinde olan hafriyat kamyonu ile bir otomobile çarpti. Lüks otomobilin çarptigi araç içinde bulunan 9 kisiden 2’si kadin 2’si çocuk olmak üzere toplam 4 kisi yaralandi. Yaralilar saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirilirken, kazaya neden olan lüks otomobilin sürücüsü ve yanindaki 2 kisi kaçarak uzaklasti.

TEM Otoyolu'nda Kontrolden Çikan Otomobil Önce Otomobile Sonra Hafriyat Kamyonuna Çarpti Açiklamasi 4 Yarali
Kaza, TEM Otoyolu Ankara istikameti Gaziosmanpasa mevkiinde saat 05.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, 34 BNT 937 plakali lüks otomobil süratle geldigi esnada sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu ayni istikamette seyir halinde olan 34 MF 7208 plakali otomobile çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan lüks otomobil ayni istikamette seyir halinde olan Furkan Karakaya kontrolündeki 34 FEP 797 hafriyat kamyonuna da vurduktan sonra durabildi. Kaza sonrasi, lüks otomobil içinde bulunan sürücü ve yanindaki 2 kisi kaçarak olay yerinden uzaklasti.

Kazaya neden olup kaçtilar

Kazaya neden olan lüks otomobilin sürücüsü ve yaninda bulunan 2 kisi olay yerinden kaçarak uzaklasti. Polis ekipleri yaptiklari incelemeler de otomobil içinde ve yaninda kimsenin olmadigi gördü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.

4 kisi yaralandi

Kazada lüks otomobilin çarptigi 34 MF 7208 plakali otomobil bariyerlere çarparak durabildi. 9 kisinin bulundugu otomobil kullanilamaz hale gelirken, hurdaya dönen otomobil içinde 2 kadin 2 çocuk olmak üzere toplam 4 kisi sikisarak yaralandi.

Kazayi gören vatandaslar durumu saglik, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralilari sikistigi yerden çikarak, saglik ekiplerine teslim etti. Saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi olay yerinde yapilan yaralilar tedavi altina alinmak üzere hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri olay yerinde herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için TEM Otoyolu Ankara istikametini bir süre trafige kapatti.

Polis ekiplerinin kazayla ilgili çalisma baslatti.
Kaynak: İHA