Ögretmen Adaylarindan Baskan Güder'e Motivasyon Tesekkürü

Malatya Battalgazi Belediyesi tarafindan Kamu Personeli Seçme Sinavi’na (KPSS) katilacak olan ögrencilere destek amaciyla düzenlenen KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Egitim Bilimleri tekrar derslerinden ücretsiz olarak yararlanan ögrenciler, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e tesekkürlerini iletti.

Ögretmen Adaylarindan Baskan Güder'e Motivasyon Tesekkürü
Battalgazi Belediyesi tarafindan 18 Eylül Pazar günü baslayacak olan Kamu Personeli Seçme Sinavi maratonuna destek amaciyla ücretsiz olarak düzenlenen KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Egitim Bilimleri tekrar dersleri sona erdi. Görsel Egitim Kurumlari’nda alaninda uzman ögretmenler tarafindan tüm konulara dair hizlandirilmis anlatimlarla verilen derslerden lise, ön lisans ve lisans mezunlari binlerce ögrenci faydalandi. Sinav öncesi son kez bastan sona tekrar etme sansina sahip olan ögrenciler, ilçede bu imkani kendilerine sunan Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder ile kamp programinin son gününde bir araya geldi. Düzenlenen program ile zorlu sinav öncesi büyük bir doping aldiklarini belirten ögrenciler, Baskan Güder’e özel olarak tesekkürlerini iletti.

“Ögrencilerimize sinavlarinda basarilar diliyoruz”

Battalgazi Belediyesi’nin yan kisminda ögrencilerle bir araya gelerek, her daim ögrencilerin yaninda olduklarinin altini çizen Baskan Güder, “Türkiye’nin aydinlik yarinlari gençlerimiz, hepinizi seviyoruz. Sizler bizim basimizin tacisiniz. Önünüzde önemli bir sinav maratonu var. Gençlerimizi hayatin yeni bir safhasina tasiyacak bu sinav elbette önemlidir. Rabbim emeklerinizi bosa çikarmasin. Battalgazi Belediyesi olarak sinav öncesi ögrencilerimize omuz vermek adina, verimli olacak bir tekrar programi düzenledik. Binlerce ögrencimiz bu tekrar derslerinden yararlandi. Buda bizleri mutlu etti. Sizin için her daim tasin altina elimizi koyduk, koymaya da devam ediyoruz. Göreve geldigimiz günden itibaren ilçemizdeki gençlerimiz ve ögrencilerimiz için birçok hizmet ve yatirimi hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Gençlerimiz için ilçemizde çok sayida gençlik merkezleri, kütüphaneler ve sportif etkinlikler içinde birçok spor alanlari olusturduk. Olusturdugumuz bu merkezlerde Türkiye’de dereceye giren ögrencilerimiz çikmasi, bizim ne kadar faydali hizmetlere imza attigimizi gözler önüne serdi. Bu bizleri çok ama çok mutlu etti. Sizinle her platformda gurur duyuyoruz, duymaya da devam edecegiz. Bizler her zaman suna inaniyoruz; Ne ekilirse o biçilir. Arkadaslar elbette bilgi sahibi olacagiz ama degerlerimizi asla kaybetmeyecegiz. Degerlerimize sahip çikmadigimiz zaman bir anlam ifade etmez. Insanlar makamlarla mutlu olmaz, ancak birey insan oldugunun farkina vardigi zaman mutlu olur. Sinava girecek tüm ögrencilerimize basarilar diliyorum. Allah yar ve yardimciniz olsun” dedi.

Kaynak: İHA