Vali Öner, Muhtarlari Dinledi

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, muhtarlarla toplantida bir araya gelerek sorunlarini dinledi.

Vali Öner, Muhtarlari Dinledi
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, toplantida, tarim, hayvancilik, hayvan hirsizligina yönelik çalismalar, güvenlik, asayis, egitim ve ulasim konulari üzerine bilgilendirmelerde bulunarak, muhtarlarin köyleriyle ilgili ilettikleri sorun ve talepleri dinledi.

Toplanti da konusan Vali Öner, “Degerli muhtarlarimiz, sizlerin bizlere iletecegi sikinti ve sorunlari, kamu hizmetlerine iliskin istek ve arzulari dinlemek hem de kamu hizmetlerinin kirsalda yerinde ve zamaninda uygulanmasina yönelik sizlerle bir kez daha bir araya gelmek istedik. Burada ki amacimiz, köylerimizin sorun ve sikintilarini birinci agizdan dinlemek ve ilgili kurumlarimizin koordinesinde, imkânlarimiz ölçüsünde çözüme kavusturmaktir. Kamu hizmetlerinin ifasinda bir köprü görevi görüyorsunuz. Bugünkü toplantimizda sizlerin iletecegi konulari not alarak hizli bir sekilde neticelendirmeye gayret edecegiz. Köylerimizin yasam standardinin iyilestirmek için Il Özel Idaremizin, çalisma ve hizmetleri imkanlar ölçüsünde devam ediyor. Bu çalisma ve hizmetleri, vatandaslarimizin talepleri dogrultusunda sizlerin de destegi ve katkisiyla artirma gayretindeyiz” diye konustu.

Vali Öner’in konusmasinin ardindan, muhtarlardan gelen soru ve talepler dogrultusunda ilgili kurum müdürleri bilgilendirmelerde bulundu.
Kaynak: İHA