Ögretmenler, Ögretmenevlerinde Yüzde 50 Indirimli Konaklayacak

Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, ögretmenlerin ögretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilmeleri için yeni bir düzenleme yapildigini açikladi. Bugünden itibaren ögretmenler ögretmenevlerinde yüzde 50 indirimle konaklayacak.

Ögretmenler, Ögretmenevlerinde Yüzde 50 Indirimli Konaklayacak
Ögretmenlerin ögretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilmesiyle alakali yeni bir düzenleme yapildigini duyuran Milli Egitim Bakani Özer, sunlari kaydetti:

“17 Haziran’da 2021-2022 egitim-ögretim yili tamamlandiktan sonra, tüm yaz boyu okul yöneticilerimizle hazirlik toplantilari yaptik. Ögretmenlerimiz ve okul yöneticilerimizle sürekli birlikteyiz. Ögretmenlerimizin bize ilettigi talepleri degerlendirerek onlarin çalisma kosullarini iyilestirmek için adim atmaya devam ediyoruz. Ögretmenlerimizin istekleri arasinda ögretmenevlerinden diger kamu personelinden daha yüksek bir indirimle faydalanmak yer aliyordu. Bu yönde yeni bir adim attik. Düzenlemeye iliskin yaziyi illerimize gönderdik. Bugünden itibaren ögretmenlerimiz ögretmenevlerinde yüzde 50 indirimle konaklayabilecek.”
Kaynak: İHA