Istanbul Havalimani'nda 26 Milyon Lira Degerinde Kaçak Ürün Ele Geçirildi

Istanbul Havalimani’nda yapilan denetimlerde piyasa degeri yaklasik 26 milyon TL olan kaçak esya ele geçirildi. Denetimlerde biri Türk vatandasi olmak toplam 17 kisi hakkinda islem yapildi.

Istanbul Havalimani'nda 26 Milyon Lira Degerinde Kaçak Ürün Ele Geçirildi
Istanbul Havalimani Emniyet Sube Müdürlügü ekipleri, kaçakçilikla mücadele konusunda çalismalarini sürdürüyor. Ekiplerin bir ay boyunca yaptigi çalismalarda kaçak 8 bin 532 paket elektronik sigara, 110 paket nargile tütünü, 62 adet elektronik sigara cihazi, 87 adet cep telefonu, 5 adet kol saati, 700 adet akilli saat, 4 adet kürk, 4 adet çanta ve 163 parça kozmetik ürününe el konuldu.

Denetimler çerçevesinde 2 Sudan, 1 Misir ve 1 Rus uyruklu yolcuda Türkiye’den çikisi Saglik Bakanligi’nin iznine tabi olan çok sayida tibbi malzeme ele geçirildi. Anayol kontrol noktasinda yapilan uygulamalarda ise belgesi olmayan 4 adet kurusiki tabanca ve 1 adet av tüfegi bulundu. Denetimler sonucu piyasa degeri yaklasik 26 milyon TL olan kaçak malzeme ele geçicilerken, biri Türk vatandasi olmak üzere toplam 17 kisi hakkinda islem yapildi.
Kaynak: İHA