Çine Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Salonu Yeniden Kuruldu

Çine Devlet Hastanesi’ne atanan Fizik Tedavi Uzmani Dr. Bekir Tetik’in ardindan fizik tedavi salonu da yeniden kurularak hastalarin hizmetine basladi.

Çine Devlet Hastanesi'nde Fizik Tedavi Salonu Yeniden Kuruldu


Çine Devlet Hastanesi, her geçen gün hizmet kalitesini artirmaya devam ediyor. Bu çerçevede hastaneye atanan Fizik Tedavi Uzmani Dr. Bekir Tetik’in ardindan fizik tedavi salonu da yeniden kurularak hastalarin hizmetine basladi.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ünitesinde 4 adet kombine fizik tedavi cihazi, 2 adet radar, 1 adet infraruj, 1 adet parafin banyosu, sicak paket kazani, soguk paket dolabi ve nörolojik rehabilitasyon için çesitli egzersiz cihazlari bulunuyor.

Yeniden hizmete giren ünitede inme, omurilik felci, serebral palsi, spina bifida, multipl skleroz, parkinson hastaligi gibi çesitli nörolojik hastaliklar basta olmak üzere ortopedik rehabilitasyon, kirik rehabilitasyonu, bel-boyun fitigi, eklem kireçlenmesi gibi bölgesel agrilar, sinir yaralanmalari, tendon-kas yaralanmalarina yönelik tedaviler de düzenleniyor. Ayrica Fizik Tedavi poliklinigine basvuran hastalara degerlendirmelerin ardindan ünitede ayaktan veya yatarak tedavi hizmeti sunulabiliyor.
Kaynak: İHA