Bu Proje Düzce'ye Çok Yakisacak

DÜZCE – Cedidiye Kent Meydani Projesi’nde çalismalarin sürdügünü söyleyen Düzce Belediye Baskani Faruk Özlü, "Farkli ve çarpici konsepti ile modern bir yapiyi sehrimize kazandirmak için yogun çaba sarf ediyoruz. Kisa süre içerisinde ortaya çikacak olan binalar meydana çok yakisacak" dedi.

Bu Proje Düzce'ye Çok Yakisacak
Düzce Belediyesi tarafindan yapimina baslanan Cedidiye Kent Meydani Projesi’nin ilk etap çalismasi devam ediyor. Temel kazi isleminin devam ettigi alanda zemin iyilestirme çalismalari da gerçeklestiriliyor. 5 metre derinliginde temel kazisi isleminin tamamlanmasi için yogun çaba gösteren Beltas A.S.’ye bagli yapim ve denetim ekipleri, bir taraftan da zemin iyilestirme çalismalarini sürdürüyor.

Birinci etap çalismalarinin hizli sekilde ilerledigini söyleyen Düzce Belediye Baskani Faruk Özlü, "Temel kazisi isleminin bitirilmesi için ekiplerimiz var gücüyle çalisiyor. Diger taraftan da hizli sekilde diger islemlerin yapimina geçildi. Farkli ve çarpici konsepti ile modern bir yapiyi sehrimize kazandirmak için yogun çaba sarf ediyoruz. Kisa süre içerisinde ortaya çikacak olan binalar meydana çok yakisacak. Cedidiye Meydani, millet bahçesinden itibaren baslatmis oldugumuz ‘Kent Estetigi Projesi’ ile de uyumlu sekilde estetik bir görünüm olusturacak ve cazibe merkezi haline gelecek" dedi.

Kaynak: İHA