Baskan Alim Isik Gençlerle Tavla Oynadi

Kütahya Belediye Baskani Alim Isik, Kanal Kütahya Projesi çerçevesinde birinci etabi tamamlanan Bekir Avlupinar Caddesi’nde gençlerle bulustu.

Baskan Alim Isik Gençlerle Tavla Oynadi
Esnaf ve vatandas gezileri ile halkin içinde yer alan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, gençlerin de taleplerini dinlemek adina zaman zaman onlarla bulusarak fikir alisverisinde bulunuyor.

Gençlerin Kütahya’da kalarak sehrin ekonomik ve sosyal gelisimine katki sunmalarini degerli buldugunu her platformda dile getiren Baskan Isik, gençler için hazirladiklari projeleri de tek tek hayata geçiriyor.

Bekir Avlupinar Caddesi’nde esnaflari ziyaret eden Baskan Isik, gençlerle siki bir tavla turnuvasina katildi.

Keyifli anlarin yasandigi tavla turnuvasinda Baskan Isik, ayni zamanda gençlerin taleplerini de dinledi.
Kaynak: İHA