Osmaneli Ilçesinde Iki Yeni Yatirim Ile Bin 500 Kisiye Is Imkâni

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, ilçelerine temeli atilan 2 fabrikayla bin 500 kisiye is imkâni saglanacagini söyledi.

Osmaneli Ilçesinde Iki Yeni Yatirim Ile Bin 500 Kisiye Is Imkâni
Baskan Sahin, geçtigimiz gün Osmaneli Organize Sanayi Bölgesi’nde iki büyük yatirimin temellerini Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez ve Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank attigi söyledi.

Sahin, "Osmaneli Organize Sanayi Bölgesine gelerek temel atma törenlerine katilan Bakan Dönmez ve Bakan Varank, törenden sonra halk ile sohbet etti. Osmaneli OSB’de temeli atilan fabrikada bin kisi, günes enerjisi alaninda panel ve takim üretecek bir alüminyum fabrikasinin yeni tesislerinde ise 250 kisiye is olanagi saglaniyor. Her zaman ilçemize destek olan ve önem veren iki degerli bakanimiza Osmaneli halki adina tesekkür ediyoruz. Insallah degerli bakanlarimizin ve AK Parti Bilecik Il Baskanimiz Serkan Yildirim’in destekleri ile ilçemize daha birçok yeni projeler, yeni yatirimlar ve müjdeli haberler verecegiz. Osmaneli ilçemize yatirimlari için 2 sirketimize çok tesekkür ediyoruz. Osmaneli Belediyesi olarak bizlerde yatirimlara devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA