Bayburt'ta Okullar Yeni Egitim Ögretim Yilina Hazirlaniyor

Bayburt’ta okullar yeni egitim ögretim yilina hazirlanirken Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, Maden Ilkokulu ve Ortaokulu, Sehit Üstegmen Cem Nuri Basgül Ilkokulu ve Aydintepe Imam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okullarin onarim faaliyetlerini ve devam etmekte olan insaat çalismalarini yerinde inceledi.

Bayburt'ta Okullar Yeni Egitim Ögretim Yilina Hazirlaniyor
Deprem tahkiki sonucu yikimina karar verilen ve 2021 yilinda TOKI vasitasiyla insa edilmeye baslanan Maden Ilkokulu ve Ortaokulu insaatini inceleyen Güney, Insaat Emlak Sube Müdürü Isa Akgün’le birlikte okuldaki mevcut tedarikler ve eksikler hakkinda bilgi alarak okul binasinin ve çevre düzenlemesinin eylül ayina kadar egitim ögretime hazir duruma getirilmesi talimatini verdi.

Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney daha sonra Sehit Üstegmen Cem Nuri Basgül Ilkokuluna geçerek okuldaki çati degisimi, mevcut lavabolarin bakim ve onarimi, yeni yapilan konferans salonu ve çevre düzenlemesi hakkinda incelemelerde bulundu. Ardindan okulun spor salonunda badminton antrenmani yaparak ögrencilerle badminton oynadi.

Son olarak Aydintepe ilçesine giden Güney, Ilçe Milli Egitim Müdürü Metin Bilgin ile TOKI araciligiyla insa edilen Aydintepe Imam Hatip Ortaokulunu inceledi. Okulun son durumu ve eksikleri hakkinda bilgi alarak en kisa sürede egitim ögretime hazir hâle getirilmesini istedi.

Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, yürütülen faaliyetler hakkinda yerinde incelemeler yaptiktan sonra yöneticilere ve tüm çalisanlara tesekkür ederek ziyaretlerini sonlandirdi.
Kaynak: İHA