Fatih'te Engelli Gaspçi Ve Arkadaslari Yakalandi

Istanbul Fatih’te tek bacagi bulunmayan engelli gaspçi ve iki arkadasi, sokak ortasinda bir kisiyi önce gasp etti, sonra dövdü. Esnafin kavgayi ayirmasinin ardindan güven timleri gasp süphelisi 3 kisiyi yakalayarak gözaltina aldi.

Fatih'te Engelli Gaspçi Ve Arkadaslari Yakalandi
Olay, geçtigimiz gün Aksaray Iskenderpasa Mahallesi’nde saat 23.00 siralarinda meydana geldi. Iddialara göre, 1’i engelli olan yabanci uyruklu 3 süpheli, sokak ortasinda yabanci uyruklu baska bir kisinin cep telefonunu ve bir miktar parasini gasp etti. Gasp edilen kisi, süphelilere karsi gelince aralarinda kavga çikti. Birbirlerine tekme ve yumruklarla saldiran taraflari sokak esnafi güçlükle ayirdi. Kavga anlari bir vatandas tarafindan cep telefonu kamerasiyla kaydedildi.

Yasanan olayin ardindan Güven Timleri Sube Müdürlügüne bagli Aksaray timleri harekete geçti. Gasp süphelisi 3 kisi olayin yasandigi adreste yakalanarak gözaltina alindi. Emniyette islemleri tamamlanan süpheliler adli makamlara sevk edildi.

“Dükkan önündeki her sey yikildi”

Esnaf Dahar Yardimci, “Dün aksamki olay, kendi aralarinda hirsizlik yapmislar. Ondan dolayi birbirlerine girmisler. Görüntülerde gördügünüz gibi dükkan önündeki her sey yikildi. Kavgadan sonra tekrardan gelip toplandilar. Esnaf kavgayi ayirdi. Sonuçta dükkanimizin önünde oldu. Insanlar gelip geçiyor buradan. Ayirmak zorunda kaldik. Cezayir ve Fas uyruklular devamli kavga ediyorlar. Kendi aralarinda, arkadaslarinin telefonlarini çalmislar. O yüzden kavga etmisler” dedi.

Kaynak: İHA