Arkadaslari Tarafindan Alikonuldu, Imdadina Ailesi Yetisti Açiklamasi 2 Yarali

Diyarbakir’da 3 genç, dün gece saatlerinde alkol aldiktan sonra araçla gezerken, araç sahibi M.Ç., eve gitmek isteyince diger iki arkadasi tarafindan silahla alikonuldu, ailesi imdadina yetisti.

Arkadaslari Tarafindan Alikonuldu, Imdadina Ailesi Yetisti Açiklamasi 2 Yarali
Olay, dün gece saatlerinde Diyarbakir’in Kayapinar ilçesi Peyas Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 FHB 713 plakali otomobiliyle, eski arkadasi Serdar D. ve Caner F. ile birlikte bir mekana giderek alkol alan M.Ç.; gece saatlerinde arkadaslariyla dolastiktan sonra eve gitmek istedigini söyledi.

Serdar D., belindeki tabancayi gösterip, sabah saatlerine kadar gezeceklerini söyleyerek M.Ç.’nin eve gitmesine engel oldu. Durumu ailesine mesaj yoluyla ileterek konum atan M.Ç.’nin aile fertlerinden A.Ç., M.Ç., T.E. ve M.E, kisa sürede yerlerini tespit ederek baska bir araçla önlerini kesti. Kisa süreli kovalamaca kazayla sonuçlandi. Araçta bulunan M.Ç., güvenli bölgeye alinirken elinde silahla aile fertleriyle kavga eden iki sahis, arbedede biçakla yaralanarak darp edildi. Olay yerinden kaçan sahislar, güvenlik güçlerine haber verilmesi üzerine yakalandi. Yarali sahis Serdar D.’nin üzerinden çikan tabancaya el konulurken, Caner F. de tedavisi yapilmak üzere hastaneye kaldirildi.

Olay sonucu A.Ç., M.Ç., Serdar D. ve Cafer F. gözaltina alindi.
Kaynak: İHA