Gençlik Ve Spor Bakanligi 1017 Personel Alacak

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Bakanlik tasra teskilatlarinda istihdam edilmek üzere 1017 sürekli isçi alacaklarini açikladi.

Gençlik Ve Spor Bakanligi 1017 Personel Alacak
Gençlik ve Spor Bakanligi, tasra teskilatlarinda istihdam edilmek üzere 1017 sürekli isçi alimi yapacak.

Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Instagram hesabindan yaptigi canli yayinla bakanlik bünyesindeki istihdam konusunda açiklamalarda bulundu.

Bakan Kasapoglu, 767 sürekli temizlik isçisi, 144 engelli sürekli temizlik isçisi, 106 eski hükümlü sürekli temizlik isçisi alacaklarini duyurdu.

Basvurular, 08 - 12 Agustos 2022 tarihlerinde esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden elektronik ortamda gerçeklestirilebilecek. Ayrica hizmet noktalarindan ve Alo 170 hatti üzerinden de basvurular yapilabilecek.

Türkiye Is Kurumu (ISKUR) tarafindan kura çekimi yapilmak üzere gönderilen listede yer alan adaylarin, kura çekimi 31 Agustos 2022 Çarsamba günü yapilacak. Kura çekim yeri daha sonra Gençlik ve Spor Bakanligi internet sitesinde yayimlanacak. Kura çekimi noter huzurunda gerçeklestirilecek. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecek.

Kura çekimi sonrasi sözlü sinava girmeye hak kazanan adaylar Gençlik ve Spor Bakanliginca belirlenecek tarihlerde sözlü sinava alinacak. Sözlü sinav yeri ve tarihleri (www.gsb.gov.tr) internet sitesinde ilan edilecek.
Kaynak: İHA