Pes Pese 5 Kisiyi Silahla Yaralayip, Polise Teslim Oldu
Samsun’da patronunun insaatinda çalisan 3 isçiyi silahla yaralayip kaçan, daha sonra patronunun ortagi ile yanindaki kisiyi silahla vuran sahis polise teslim oldu.

Olay yerinden araçla kaçan silahli saldirgan Ufuk E.Ç. kisa süre sonra Atakum ilçesi Güzelyali Mahallesi Atatürk Bulvari üzerindeki rent a car isleten patronunun ortagi Özgür T. (40) ile yaninda bulunan Mümin O.Ç.’ye (20) tabancayla ates açti. Silahli saldiriya ugrayan iki kisi de yaralandi. Silahli saldirgan ise suç aletiyle birlikte polise teslim oldu.
Yaralilar, ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayis Üniversitesi (OMÜ) Tip Fakültesi Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Silahli saldiri olayinda yaralanan insaat isçileri ise haksiz yere vurulduklarini söylediler. Gözaltina alinan Ufuk E.Ç. Samsun Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi.
Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
