Kartal'da 30 Agustos Coskusu

Kartal’ da 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari binlerce vatandasin katildigi fener alayi ve Funda Arar konseriyle gerçeklesti.

Kartal'da 30 Agustos Coskusu
Kartal’da, Büyük Taarruz’un 100. yil dönümü; fener alayi ve Kartal Meydani’nda düzenlenen konserler ile sölene dönüstü. Basta Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel ve ailesi olmak üzere binlerce vatandasin katilimiyla Kazim Karabekir Meydani’ndan baslayan fener alayi Kartal Meydan’da son buldu. Marslar esliginde tamamlanan yürüyüs sonrasi Funda Arar, Kartal Meydan’da kurulan etkinlik alaninda sahne aldi. Binlerce vatandas 30 Agustos Zafer Bayrami coskusunu okunan marslar ve konserle yasadi. Baskan Yüksel, Kartal’da sahne alan Funda Arar’a hediyelerini takdim etti. Kutlamalar çerçevesinde yarin ise Zeynep Bastik, Kartal’da sahne alarak Kartallilar ile bir araya gelecek.

“Kahraman sehitlerimizi sükran ve minnetle aniyorum”

Konser alaninda konusan Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, “30 Agustos birlik ve beraberliktir. 30 Agustos bagimsizligin oldugu gündür. 30 Agustos büyük kararlarin alindigi büyük kararliligin oldugu gündür. Bu zaferi bize armagan eden basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere kahraman sehitlerimizi sükran ve minnetle aniyorum. Atatürk gençligi olarak onun gösterdigi hedefe durmadan yürüyecegimize ve daha fazlasini yapacagimiza söz veriyorum” diye konustu.



“Binlerce insanla birlikte yasamak daha da güzel”

Etkinlige katilan vatandaslardan Begüm Akar, “Çok heyecanliyiz. Hem zafer coskusu hem de Funda Arar konseri var. Hali hazirda zaten bir cosku var. Bu duygulari binlerce insanla birlikte yasamak daha da güzel” dedi.

Kaynak: İHA