Tekkeköy'de Unutulmaz 30 Agustos Etkinligi

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari erken basladi. Ilçede Selçuk Balci ve Demet Akalin konseri verildi. Konser sonunda havai fisek gösterisi ile vatandaslara Zafer Bayrami coskusu yasatildi.

Tekkeköy'de Unutulmaz 30 Agustos Etkinligi
30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari çerçevesinde düzenlenen etkinlik, Samsunspor Stadi yanindaki alanda kurulan sahnede gerçeklestirildi.

Sevilen sarkicilarin sahneye çikacagini duyan binlerce vatandas konser alanini doldurarak Zafer Bayrami coskusunu yasadi. DJ performansi ile baslayan etkinlik, daha sonra halk oyunlari gösterisi gerçeklestirildi.

Sahneye çikan Selçuk Balci Karadeniz müzikleriyle seyirciyi costurdu. Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar, Balci’ya Atatürk baskili Samsunspor formasi hediye etti.

Ardindan sahne alan pop müzigin sevilen sanatçisi Demet Akalin, dansçilar esliginde coskulu anlar yasatti. Baskan Togar ve esi Yasemin Togar, Akalin ailesini 15 dilde kadina siddete hayir yazili Samsunspor formasi hediye ederek ugurladi.

Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar konserde yaptigi konusmada, “Ben bu güzel geceyi 30 Agustos’un 100. zafer yilini bizlerle birlikte kutlamak ayni gururu paylasmak için bu aksam bu alani dolduran tüm Samsunlulara en kalbi duygularimla tesekkürlerimi sunarim. Bu güzel gecede bizleri yalniz birakmayan degerli sanatçilarimiz Selçuk Balci ve Demet Akalin’a da ayri ayri sükranlarimizi sunuyorum. 100. yilini kutladigimiz bu büyük zaferi bizlere armagan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaslari önünde tüm Samsun adina saygiyla egiliyorum” dedi.

Etkinlik sonunda havai fisek gösterisi ve 10. Yil Marsi ile 30 Agustos Zafer Bayrami coskusu yasatildi.
Kaynak: İHA