Samsun'da TEKNOFEST Için Son Hazirliklar

Samsun’da 30 Agustos’ta baslayacak olan Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST için son hazirliklar yapiliyor.

Samsun'da TEKNOFEST Için Son Hazirliklar
30 Agustos-4 Eylül tarihleri arasinda Samsun merkezli gerçeklesecek festivalde son hazirliklar yapildi. Festivalin gerçeklesecegi Çarsamba Havalimani’ndaki altyapi çalismalarini tamamlayan Büyüksehir Belediyesi, sehrin tüm ulasim ve teknoloji projelerini de açilisa hazir hale getirdi. TEKNOFEST heyecaninin zirveye ulastigi kentte yarismacilar, üretimlerinin son kontrollerini yaparken, Büyüksehir Belediyesi ise festival sürecinin sorunsuz sekilde tamamlanmasi için hazirliklari gözden geçiriyor.

Samsun Çarsamba Havalimani’ndaki son hazirliklari yerinde takip eden SBB Baskani Mustafa Demir, organizasyonun sehre çok önemli kazanimlar saglayacagini ifade etti.

7’den 70’e tüm vatandaslari havalimanina davet eden Baskan Demir, “Anadolu’da ikinci TEKNOFEST’e ev sahipligi yapmanin gururunu ve mutlulugunu yasiyoruz. Kamu kurum ve kuruluslarimizin is birligi ve destegi ile uzun ve mesakkatli bir çalisma dönemini geride biraktik. Her alandaki hazirliklarimizi yaptik. TEKNOFEST Karadeniz 2022 ile dünya 5 gün boyunca Samsun’u konusacak. Festivalin sehrimize hayirli olmasini diliyor, tüm halkimizi davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA