Oda Ve Borsa Baskanlari TOGG'da Bulusacak

Türkiye genelinde bulunan 365 oda ve borsa baskanlari yerli ve milli otomobilin üretim üssü TOGG’da yapilacak olan toplanti için Bursa Gemlik’e geliyor.

Oda Ve Borsa Baskanlari TOGG'da Bulusacak
125. kurulus yilini kutlayan Gemlik Ticaret ve Sanayi odasi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayraminda açilisi yapilacak olan yerli ve milli otomobil fabrikasina gelecek olan 365 oda ve borsa baskanini karsilayacak. Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Pasa Agdemir, "Türkiye için çok önemli bir proje olan yerli ve milli proje TOGG programina katilacak olan 365 oda ve borsa baskanlarinin toplantisinin Gemlik ve bölgemiz içinde büyük bir önem tasimaktadir. Oda olarak tüm çalismalarimizi tamamladik. Gemlik Kaymakami, Gemlik Belediye Baskani ve milletvekillerimizi, GTSO Meclis üyeleri ile kadin ve genç girisimciler bu toplantiya davet ettik. Önümüzdeki kisa dönemde faaliyete geçecek olan fabrika, ülkemiz için büyük bir kazanim olacak. Son yüzyilin en gözde yatirimin Gemlik’te olmasi bizler için gururu verici bir durum" dedi.

Agdemir, "Yüzyilin projesinde emegi geçen basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere TOBB Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu ile proje omuz veren degerli is insanlarimiza, tüm proje çalisanlarina ayri ayri tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA