Kepez Balik Pazari Açilis Için Gün Sayiyor

Antalya Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, açilisina sayili günler kalan Kepez Balik Pazari ve Organik Pazari’nda incelemelerde bulundu.

Kepez Balik Pazari Açilis Için Gün Sayiyor
Kepez Belediyesi’nin Fabrikalar Mahallesi’ne insa ettigi baliksirti mimarisindeki Kepez Balik Pazari ve Organik Pazar, açilis için gün sayiyor. Balik Pazari ve Organik Pazari’nda incelemelerde bulunan Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, saglikli beslenme, sosyal hareketlilik ve esnafin para kazanmasi anlaminda çok fonksiyonlu bir proje oldugunu söyledi.

Fabrikalar Mahallesi’ndeki pazarin yedi gün açik olacagini belirten Baskan Tütüncü, “Balik Pazari ve Organik Pazar, açildiginda yüzlerce kisiye is, as ve ekmek kapisi olacak. Kepez Balik Pazari’nin hemen yani basinda da organik ürünlerin satildigi organik pazar yer aliyor. Buraya gelen hemsehrilerimiz hem balik, hem de organik ürünlere ulasma imkâni bulacaklar. Kepez Balik Pazari, hemen yani basindaki Dokumapark sayesinde bölgeye de hareketlilik getirecek. Kepez Balik Pazari’nin açilisi için gün sayiyoruz. Hemsehrilerimizin hizmetine yeni bir eser daha kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Heyecanimiz büyük” dedi.

Kepez Balik Pazari’nin son hazirliklarini inceleyen Baskan Tütüncü’ye, AK Parti Kepez Ilçe Baskani Bahattin Bayraktar eslik etti.

Kepez Balik Pazari’nda; balikçi restorani, alakart restoran, balik satis tezgâhlari yer aliyor. Organik Pazar da ise satis dükkânlari ve satis tezgâhlari bulunuyor. Akdeniz’in renklerini barindiran Kepez Balik Pazari’nin yapisal olarak yüzde 100’ü tamamlandi.
Kaynak: İHA