Canik Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Samsun Canik Belediyesi vatandaslara kesintisiz hizmet vermek için filosuna 12 yeni araç ekledi.

Canik Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
Canik Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ile Fen Isleri Müdürlügü bünyesindeki araç filosuna 1 adet ekskavatör, 1 adet greyder, 1 adet traktör kepçe, 1 adet asfalt silindiri, 1 adet kasali kamyon, 2 adet damperli kamyon, 2 adet çift kabinli pikap, 1 adet tek kabinli pikap, 1 adet çöp kamyonu ve 1 adet çöp taksi olmak üzere toplam 12 yeni araç dahil ederek vatandaslarin hizmetine sundu.

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Ilçemize hizmet noktasinda yatirimlarimizi sürdürecegiz. Belediyemize kazandirdigimiz yeni araçlarla araç filomuzu daha da güçlü hale getirdik. Temizlik Isleri Müdürlügü ve Fen Isleri Müdürlügü bünyesinde hizmete sundugumuz yeni araçlarla daha fazla noktada güçlenen ve genisleyen araç filomuz ile vatandaslarimiza kesintisiz bir hizmet sunacagiz. Ilçemize hizmet noktasinda yatirimlarimizi sürdürecegiz. Filomuza kattigimiz yeni araçlarimizin ilçemize ve vatandaslarimiza hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Tüm ekiplerle sahada çalismalarin devam ettigini söyleyen Baskan Sandikçi, “Vatandaslarimiza ilçemizde en kaliteli hizmeti en hizli sekilde sunmak adina tüm ekiplerimizle canla basla mesai gözetmeksizin çalisiyoruz. Insan ve hizmet odakli belediyecilik anlayisimizla sahada çalismalarimizi sürdürüyoruz. Vatandaslarimizin tüm ihtiyaçlarinda yanindayiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA