Bayrakli'nin Sosyal Tesislerinde Dijital Dönem

Bayrakli Belediyesi sosyal tesislerinde fiziksel temasi en aza indiren karekodlu menüler hizmete girdi. Ayrica tek telefon numarasindan rezervasyon yaptirilabilen restoran ve kafelerde vegan ile glütensiz menü hizmetleri de sunuluyor. Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Toplumun tamamina essiz manzaralar esliginde çesitli lezzetlerle hizmet sundugumuz sosyal tesislerimize herkesi bekliyoruz” dedi.

Bayrakli'nin Sosyal Tesislerinde Dijital Dönem
Izmir’in en güzel seyirlik manzaralarina sahip 10 sosyal tesiste BAYBEL AS araciligi ile vatandaslara restoran ve kafe hizmeti veren Bayrakli Belediyesi, bu mekanlarda temasi en aza indirerek, daha hizli, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayisini artirmak için dijital dönem baslatti. Bu çerçevede menüler, olusturulan karekodlarla ziyaretçilere sunuluyor. Fiziksel temasi en aza indirmek için olusturulan yeni nesil menülere vatandaslar telefonlarinin kameralarindan karekodu taratarak ulasabiliyor.

Rezervasyonlar tek numarada

Ayrica tüm sosyal tesislerin rezervasyon islemlerini tek telefon numarasinda toplayan BAYBEL AS ilçe sakinleri için her türlü kolayligi sagliyor. Isteyen herkes 0232 724 98 98 telefon numarasindan sosyal tesislere rezervasyon yaptirabiliyor. Öte yandan geçtigimiz günlerde hizmete baslayan vegan ve glütensiz menü hizmeti de Havuz, Teras, Körfez, Mürdüm ve Degirmen Kafe’de müsterilere sunuluyor.

"Sosyal tesislerimize bekliyoruz"

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Sosyal tesislerimizde temasi aza indiren, daha hizli ve güvenli hizmet anlayisiyla karekod uygulamasina basladik. Teknolojik olarak degisen ve gelisen çaga ayak uydurmak, geride kalmamak adina gündemi de takip ederek, bunu sosyal tesislerimizde hayata geçiriyoruz. Sosyal ortamda rahat bir nefes alip, hosça vakit geçirmek isteyen herkesi, toplumun tamamina çesitli lezzetlerle essiz manzaralar esliginde hizmet sundugumuz sosyal tesislerimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA