BAÜN Hastanesi Acil Servis, 7/24 Saglik Hizmetinde

Balikesir ve çevresine 3. Basamak seviyesinde saglik hizmeti sunan Balikesir Üniversitesi Hastanesi, her alanda gelisimini sürdürüyor. BAÜN Hastanesi Acil servisi 76 personelle hizmet veriyor.

BAÜN Hastanesi Acil Servis, 7/24 Saglik Hizmetinde
Üniversite hastanesinde 2019 yili Subat ayinda açilan Acil Servis de kisa sürede gerek fiziki alanda gerekse personel yapilanmasi alaninda büyük bir gelisim gerçeklestirdi. Kurulusunun ardindan kisa sürede üst düzey acil servisleri niteleyen 3. Basamak olarak seviyelendirilen BAÜN Acil Servis, güçlü personel kadrosu ile 7 gün 24 saat esasiyla saglik hizmeti veriyor.

Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus, Acil Servisin faaliyetleriyle birlikte çok sayida acil vakanin sehir disina sevkinin önüne geçildigini dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Ilter Kus, "1 Subat 2019 tarihinde açilan hastanemiz Acil Servisinde su an; 9 Ögretim Üyesi, 25 Asistan Doktor, 24 Hemsire, 6 Tibbi Sekreter, 12 Personel olmak üzere toplam 76 akademik-idari personelimiz görev yapmaktadir. Gerek insan kaynagi gerekse tibbi ve teknolojik donanim baglaminda üniversite hastanesine son dönemde yapilan yatirimlarin karsiligini almaktan mutluluk duyuyoruz. 124 yatakli ek bina insaatina da bu yil baslanacak hastanemiz, bundan sonraki süreçte de Balikesir ve çevresi için her bransta nitelikli saglik hizmetlerini sunmaya devam edecek" seklinde konustu.

Kaynak: İHA