Bakan Kurum'dan Kiliçdaroglu'na Açiklamasi 'Her Sey Degisir, CHP Degismez'

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun bir televizyon programindaki sözlerine yönelik, “Her sey degisir, CHP degismez” dedi.

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun bir televizyon programinda kullandigi “Çevre, Sehircilik Bakanligini kapatacagiz. Sadece Çevre Bakanligi olacak” sözlerine dair sosyal medya hesabindan açiklamada bulundu.

Kurum, sosyal medya hesabi üzerinden yaptigi açiklamada, “Her sey degisir, CHP degismez. Iktidara gelirlerse milyonlari ev sahibi yapmis, afetlerde milletin umudu olmus Bakanligimizi kapatacaklarmis. Bunu; tarihe musluk, ibrik ve heykellerle geçecek olan sözde çevreci CHP’den duydugumuza sasirdik mi? Tabii ki hayir! Milletin hayrina tek bir isin olmayacak, kalkip bir de engelleniyoruz tezvirati yapacaksin. Biz sizin köhnemis zihniyetinize ragmen, yillardir yok saydiginiz bu aziz millet için yüzbinlerce yuva kurmaya, Türkiye’yi yesille donatmaya askla devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA