Selçuklu Mahallesi Pazar Yerine Kavustu

Sincan Selçuklu Mahallesi sakinlerinin Pazar yeri istegini karsiliksiz birakmayan Sincan Belediye Baskani Murat Ercan, birkaç ay önce talimat vermis ve çalismalara baslanmisti. Yapimi kisa sürede tamamlanan Selçuklu Mahallesi Pazar yeri vatandasin hizmetine açildi.

Selçuklu Mahallesi Pazar Yerine Kavustu
Sincan Belediye Baskani Murat Ercan’in, Selçuklu Mahallesi sakinlerinden gelen yogun talep üzerine vatandasin Pazar yeri ihtiyacinin karsilanmasi için verdigi talimat yerini buldu. Selçuklu Mahallesi yaz bitmeden yeni Pazar yerine kavustu.

Selçuklu Mahallesi Ibni Sina Caddesi’nde 1 dönümlük arazi üzerinde kurulan modern semt pazari her hafta Cumartesi günleri hizmet veriyor. Sincan Belediyesi Zabita Ekipleri, vatandasin güvenli ve huzurlu alisveris yapabilmesi için seferber oluyor.

Bir gün önceden pazarin kurulmasini saglayan, pazarin kuruldugu günler cadde üzerindeki park yerlerini düzenleyen zabita ekipleri esnafla uyumlu bir çalisma sürdürüyor.

Baskan Ercan’in “Sincanimiza yakisir, modern bir Pazar yeri oldu. Vatandasimiza hayirli olsun” dedigi Selçuklu Mahallesi semt pazarindan vatandas da oldukça memnun. Pazar yeri ile vatandaslar artik daha rahat alisveris yapabiliyor.
Kaynak: İHA