Ozanca Mahallesi'ne 12 Milyon TL'lik Yatirim

MASKI Genel Müdürlügü, 154 Mahalle Projesi çerçevesinde Gölmarmara ilçesine bagli Ozanca Mahallesi’nde 27 kilometrelik altyapi isini tamamlamasinin ardindan, 60 bin metrekarelik kilit parke tas döseme çalismalarinda da sona yaklasti.

Ozanca Mahallesi'ne 12 Milyon TL'lik Yatirim
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, 154 Mahalle Projesi çerçevesinde altyapi ve üstyapi yatirimlarina devam ediyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde, Gölmarmara ilçesine bagli Ozanca Mahallesi’nin de alt ve üstyapi yatiriminda artik sona yaklasildi. Mahallede ilk olarak 11 kilometrelik içme suyu, 16 kilometrelik de kanalizasyon hatti döseme çalismalari tamamlandi. Altyapi çalismalarinin ardindan baslanan 60 bin metrekarelik üstyapi isinde de artik son asamaya gelindi.

Altyapi çalismalari çerçevesinde atiksu terfi merkezi imalati da yapilarak Ozanca’nin evsel nitelikli atik sularinin Gölmarmara Merkez Atiksu Aritma Tesisine ulastirilmasi saglandi ve böylece Ozanca Mahallesi’nde daha saglikli bir çevre insa edildi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü tarafindan yapilan yatirimlar ile mahallenin çehresinin tamamen degistigini ifade eden mahalle muhtari Gürsel Tan, “Manisa büyüksehir oldugundan bu yana nüfusu oldukça kalabalik olan Ozanca mahallemize birçok yatirim yapildi. Altyapi çalismalari çerçevesinde 11 kilometrelik içme suyu hatti dösendi. 16 kilometre kanalizasyon hatti döseme isi gerçeklestirildi.

Çalismalardan bu yana mahallemizde 24 saat suyumuz akiyor. Artik hiçbir sikinti kalmadi. Suanda üst yapi çalismalari çerçevesinde kilit parke çalismalari devam ediyor. Çalismalarin yüzde 65’i tamamlandi. Büyüksehir Belediyesi ve MASKI sayesinde vatandasimiz çok güzel hizmetler aliyor. Mahalle sakinlerimiz çalismalardan çok memnun. Basta Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün, MASKI Genel Müdürümüz Burak Aslay ve tüm emegi geçenlere tesekkür ederiz” dedi.

MASKI’nin Ozanca Mahallesi’ne yaptigi yatirimin bedelinin 12 milyon TL oldugu bildirildi.

Kaynak: İHA