Kardes Sehir Os'tan Manisa Halkina Destek Tesekkürü

MASKI Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik ve beraberindeki heyet, Os Belediye Baskani Almaz Mamvetov’u makaminda ziyaret etti. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’e ve Manisa halkina desteklerinden dolayi tesekkür ederek selamlarini ileten Mamvetov, Baskan Cengiz Ergün’ü ekim ayinda sehirlerinde gerçeklesecek olan festivale davet etti.

Kardes Sehir Os'tan Manisa Halkina Destek Tesekkürü
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik ve beraberindeki heyetin kardes sehir Os’taki son duragi Os Belediyesi oldu. Ziyarette Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, Bilgi Islem Daire Baskani Fehmi Özcan, Abone Isleri Dairesi Baskanligi sube müdürlerinden Nedim Baser, Manisa Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi AB ve Dis Iliskiler Sube Müdürlügü uzmanlarindan Kadir Emin Alpözen, Atiksu Aritma Dairesi Baskanligi mühendislerinden Selim Çakici eslik etti. Os Belediye Baskani Almaz Mamvetov ile bir araya gelen MASKI heyeti ikili iliskilerin önemine vurgu yapti.

“Tecrübelerimizi paylastik”

Ziyaretle ilgili detaylari paylasan Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik, “Kardes sehrimiz Os’ta yapmis oldugumuz teknik ziyaretlerin ardindan Os Belediye Baskani Almaz Mamvetov ile bir araya geldik. Sahada yapmis oldugumuz teknik ziyaretleri kendisine aktardik. Incelemelerimiz neticesinde tecrübelerimizi, tavsiyelerimizi ve önerilerimizi paylastik. Belediye Baskani Almaz Mamvetov da yapmis oldugumuz ziyaretten çok memnun kaldigini belirtti.

Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün ve Manisa halkina desteklerinden dolayi tesekkür ederek, selamlarini iletti. Ayrica Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’e, Os sehrinde ekim ayinda gerçeklesecek olan festival için davette bulundu” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA