Financell'den Sirketlere 'Dijital Dönüsüm Finansmani' Hizmeti

Teknolojiyle krediyi bulusturarak kurumsal müsterilerine finansman destegi sunan Financell, yeni ürünü Dijital Dönüsüm Finansmani ile birçok sektörün ve kurumsal müsterilerin dijitallesme süreçlerinde kapsamli finansman çözümleri sunuyor.

Financell'den Sirketlere 'Dijital Dönüsüm Finansmani' Hizmeti


Turkcell’in finansman alaninda faaliyet gösteren istiraki Financell, bireysel müsterilerinin yani sira geçtigimiz yildan bu yana kurumsal müsterilere de finansman destegi sunmaya odaklandi. Yapilan açiklamaya göre sirket, banka disi finansal sektördeki en yüksek müsteri portföyü ve sahip oldugu güçlü öz kaynagi ile Dijital Dönüsüm Finansmani’ni kurumsal müsterilerinin hizmetine sunuyor. Teknolojiyle krediyi bulusturan sirket, Dijital Dönüsüm Finansmani ile ekonominin lokomotifi KOBI’lerin ve girisimcilerin yatirimlarina özgün finansman çözümleri sagliyor. Firmalar, bu sayede büyük küçük tüm yatirim ve satin alma ihtiyaçlari için tek adresten finansman saglama imkani buluyor ve dijitallesme süreçlerini kolaylastiriyor.

“Financell, teknolojik ihtiyaçlari anlayabilen bir is ortagi”

Financell Genel Müdürü Z. Korhan Bilek, hizmetin detaylariyla ilgili, “Ticari isletmelerin küresel rekabette güç kazanarak önde olabilmesi için dijitallesme büyük bir önem tasiyor. Turkcell Grubu olarak tüm sektörlerde ortaya çikan dijitallesme ihtiyacinin karsilanmasina yönelik stratejilerimizden biri de sirketlerin dijital dönüsümüne odaklanmak. Grubumuzun sagladigi kurumsal hizmetler arasinda verinin tasinmasi, depolanmasi, islenmesi, güvenligi, kurumsal kaynak yönetimi gibi uçtan uca bilgi sistemleri çözümleri yer aliyor. Bu noktada Financell olarak; sanayicilerimize, is insanlarimiza, KOBI ve ticari firmalarimiza ihtiyaç duyduklari teknolojiye daha kolay ulasmalari için ‘Dijital Dönüsüm Finansmani’ni gelistirdik. Sundugumuz çözümle firmalarin her türlü teknolojik ihtiyaçlarina finansman destegi sagliyoruz. Böylece KOBI’ler kendi pazarlarinda rekabetçi yapisini güçlendirirken; tasarruf, kârlilik, müsteri memnuniyeti gibi birçok alanda dijitallesmenin getirdigi olumlu katkilara da sahip oluyor. Financell, sadece bir finans kurulusu degil, operatörün gücüyle firmalarin teknolojik ihtiyaçlarini anlayarak uygun sartlarda çözüm sunabilecek bir is ortagi olarak ön plana çikiyor” diye konustu.



“Tek noktadan bütünsel hizmet”

Sirketin kapsamli ve çok yönlü bir çözüm ortagi olduguna dikkat çeken Korhan Bilek, “Operatörün mevcut ve potansiyel müsterileri, Financell’in ilk ve tek önceligi. Bu firmalar Turkcell’den kurumsal çözüm destegi alirken, arka planda satis süreçlerine entegre çalisan sirket sayesinde tek adresten finansmani saglama imkanini da buluyor. Bütünsel çözümler sayesinde firmalar, yalnizca finansman destegi sunan bir bankadan tek kanalda hizmet almak yerine ihtiyaçlarini ve projelerini anlayabilen, onlari taniyabilen ve yönlendiren bir çözüm ortagiyla ilerleyebiliyor” dedi.



17 bin firma toplamda 300 milyon TL üzerinde finansman kullandi

Verilen bilgiye göre, bugüne kadar yaklasik 17 bin firmanin toplamda 300 milyon TL’yi askin finansman kullandigi Financell Dijital Dönüsüm Finansmani’ndan en çok faydalanan sektörler arasinda hizmet, üretim, insaat, perakende ve lojistik yer aliyor. Dijital Dönüsüm Finansmani kapsaminda akilli cihazlardan bilgisayara, sunucudan yazilima, projeden hizmet destegine kadar her türlü teknolojik ihtiyaç için finansman çözümü sunuluyor.

Dijital Dönüsüm Finansmani ile kurumsal müsteriler, nakit öz kaynaklarini finansman yerine islerini gelistirmek için kullaniyor. Firmalar, ihtiyaçlari dogrultusunda kendilerine özel finansman planini olusturmak için Turkcell’in sundugu Müsteri Yönetici Hizmeti ile kolayca iletisim kurabiliyor.
Kaynak: İHA