Didimli Genç Sporculara Tisört Sürprizi

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde Aydin’da yürütülen GSB Spor Okullari, 21 farkli bransi ile gençlere sporu sevdirmeye devam ederken, Didim’de spor okulu ögrencisi genç sporculara tisört dagitildi.

Didimli Genç Sporculara Tisört Sürprizi


Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan her yil 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okullari ve GSB Engelsiz Spor Okullari yaz döneminde faaliyetlerine hiz kesmeden sürdürüyor. Aydin’da da 21 farkli bransta verilen egitimler uzman antrenörler esliginde gerçeklestirilirken, Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan 17 ilçede düzenlenen 5-18 yas araligindaki çocuk ve gençlerin bilissel ve sportif gelisimleri ile sosyallesmelerine katki saglayarak yeteneklerini ortaya çikarmak amaciyla sportif kurslar verilmeye devam ediyor.

Bu çerçevede Didim ilçesinde spor okullarina gelen genç sporcular da voleyboldan basketbola kadar birçok spor bransinda egitimlerini alirken, Didim Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü tarafindan sporculara tisört sürprizi yapildi. Genç sporcularin antrenmanlarina katilan Didim Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Ufuk Kurucu, yaz okulu tisörtlerini ögrencilere dagitti.



Yaz aylarinda ögrencilerin spor okullarinda eglenceli vakit geçirmeye devam ettiklerini ifade eden Kurucu; “Yaz ayinda hareketli olmaya devam. GSB Spor Okullari’nda farkli branslarda devam eden ücretsiz egitimlerimiz ile gelecek nesillerimiz eglenceli ve verimli vakit geçirmeye devam ediyorlar. Bizler de sporcularimizin bu mutlu ve eglenceli antrenmanlarina ortak olduk. Yaz Okulu tisörtlerimizi dagittik. Desteklerinden dolayi sponsorlarimiza da tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA