Dalmis Beauty'den Dudak Renklendirme Önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmis Beauty isletmecisi ünlü modaci Mehmet Sait Dalmis, dudak renklendirme uygulamasi ile ilgili bilgi verdi.

Dalmis Beauty'den Dudak Renklendirme Önerisi
Dudak renklendirme isleminin, yüz özelliklerini vurgulamanin ve cesur bir açiklama yapmanin harika bir yolu oldugunu kaydeden Dalmis, ince dudak parlaticilarindan koyu rujlara kadar herkes için bir renk tonunun oldugunu söyledi.

Yeni bir ruj tonu veya dudak parlaticisi seçerken ten renginin göz önünde bulundurulmasi gerektigini vurgulayan Dalmis, "Bazi ruj tonlari, belirli cilt tonlarinda daha iyi sonuç verirken, digerleri dogal olmayan veya hos olmayan görünebilir. Dogal dudak renginize mümkün oldugunca yakin tonlar arayin. Bu, abartili görünmekten kaçinmaniza ve dudaklarinizin çok koyu veya solgun görünmesini önlemenize yardimci olacaktir. Çok açik ten rengine ve koyu saç rengine sahipseniz, daha açik tonlarda ruj sürün; koyu tenli ve koyu renk gözlüyseniz, bunun yerine daha koyu tonlari seçin. Çok parlak veya neon gibi renklerden kaçinin. Bunlar dudaklarinizin sikismasina veya asiri dolgun görünmesine neden olabilir. Bazi insanlar her tonda güzel görünürken, bazilari da ne seçtikleri konusunda çok dikkatli olmak zorundadir. Dudak rengi, bir kiyafeti güzellestirebilecek veya bozabilecek seylerden biridir, bu yüzden dogru yaptiginizdan emin olmak istersiniz. Burada dudak rengini ten renginizle uyumlu bir hale getirmeniz son derece önemlidir. Dudak renklendirme isleminde alt tonunuzu bulmaniz harika bir görsellige kavusmanizi mümkün kilacaktir. Bu, sizin için mükemmel dudak rengini bulmanin ilk adimidir. Soguk alt tonlara sahipseniz, ten renginizde kirmizi ve turuncu gibi sicak renkler pembe ve mor gibi soguk renklerden daha iyi durur. Sicak alt tonlara sahipseniz, ne pahasina olursa olsun altin ve portakallardan kaçinin. Burada, alt tonunuzdan emin degilseniz veya hangi renklerin size yakisacagini bilmiyorsaniz, nötr tonlara sadik kalmaniz son derece önemlidir. Konu herkesin cilt tonuyla uyumlu olacak bir sey bulmaksa nötrler her zaman güvenle tercih edilen tonlar olmustur" dedi.

Kaynak: İHA