Selçuk Pamucak Sahili Keçifest'e Ev Sahipligi Yapacak

Festivaller kenti Izmir’in Selçuk ilçesindeki Pamucak sahili, bu yaz yine müzik ve kültür festivaline ev sahipligi yapiyor. 26-27-28 Agustos tarihlerinde düzenlenecek KeçiFest, binlerce katilimciyi Pamucak sahilinde bir araya getirecek. Türkiye’nin ilk kampli sanat festivali KeçiFest, üç gün boyunca katilimcilara sanatin birçok daliyla dolu bir program sunuyor.

Selçuk Pamucak Sahili Keçifest'e Ev Sahipligi Yapacak


Selçuk Pamucak sahili, 2019’dan bu yana ev sahipligi yaptigi festivallere bir yenisini daha ekliyor. Bu çerçevede, 26-27-28 Agustos tarihlerinde düzenlenecek KeçiFest, “Biat Degil Inat” sloganiyla düzenlenecek. Türkiye’nin birçok yerinden gelecek katilimcilar, üç gün boyunca; müzik, edebiyat, sinema, tiyatro, sahne performanslari, stand up gösterileri, yoga, dans, heykel, pandomim, oyun, seramik atölyesi ve söylesilerle dolu günler geçirecek.

KeçiFest’in açilis günü olan 26 Agustos Cuma günü; Pentagram, Mogollar, Perdenin Ardindakiler, Dedublüman, Sedef Sebüktekin ve Batu Akdeniz sahne alacak. KeçiFest, 27 Agustos Cumartesi günü; Hayko Cepkin, Yüksek Sadakat, Ozbi, Niyazi Koyuncu, Mavi Gri, Mengene ve Erdal Bayrakoglu konserleri ile devam ederken, 28 Agustos Pazar günü Feridun Düzagaç, REDD, Bulutsuzluk Özlemi, Saniser & Sokrat ST, Aylin Aslim ve The Madcap konserleriyle son bulacak.

KeçiFest’te ayrica Ilham Veren Kentin Sesleri de sahne alacak. 27 Agustos Cumartesi günü Arteks, 28 Agustos Pazar günü Efes Kent Orkestrasi Herakleitos Alternatif Sahne’de katilimcilarla bulusacak.

Selçuk Belediye Baskani Filiz Ceritoglu Sengel’in göreve gelmesinin ardindan, gerek belediye tarafindan kent içinde düzenlenen gerekse Selçuk’un ev sahipligi yaptigi festivallerin, yerel ekonomiye ve kent tanitimina büyük katki sundugu ifade edildi.
Kaynak: İHA