Siirt Valisi Hacibektasoglu, Köy Muhtarlarinin Sorun Ve Taleplerini Dinledi

Siirt Valisi ve Belediye Baskanvekili Osman Hacibektasoglu, köy muhtarlarinin sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Siirt Valisi Hacibektasoglu, Köy Muhtarlarinin Sorun Ve Taleplerini Dinledi
Vali Hacibektasoglu, köylerimizin ihtiyaçlarini tespit etmek, köylerin sorun ve taleplerini hizli ve etkin bir sekilde çözüme kavusturmak amaciyla kent merkezi ve ilçe köy muhtarlarini makaminda kabul etti.

Vali Hacibekatsoglu, merkeze bagli, Yazlica köyü muhtari Hüsnü Aydin, Eruh ilçesi Çirpili köyü muhtari Hüseyin Tutcan, Kurtalan Çeltikbasi köyü muhtari Halit Saçik, Sirvan Yagcilar köyü muhtari Ramazan Kepkan, Sirvan Belençay köyü muhtari Abduarrahman Güncüm ve Sirvan Taskaya köyü muhtari Nevzat Batumak’i makaminda kabul ederek, kendileri ile bir süre görüstü. Sorun, talep ve beklentilerini dinledi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Vali Hacibektasoglu, “Muhtarlarimizin dile getirdigi talep, istek ve sikâyetleri çözüme kavusturmak devletimizin önceligidir. Ilimiz genelinde tesis edilen huzur ve güven iklimi ile birlikte hizmetlerin ve yatirimlar artarak devam edecek” dedi.

Köylerimizin taleplerini imkanlar dahilinde en kisa sürede çözüme kavusturulacagini ifade eden Vali Hacibektasoglu, basta Il Özel Idaresi olmak üzere ilgili birimlere talimat verdi.

Köy Muhtarlari da Vali Hacibektasoglu’na köylerin sorun ve taleplerine gösterdigi yakin ilgiden dolayi tesekkür ettiler.

Ziyarette, Il Özel Idare Genel Sekteri Hifzullah Canpolat’ta hazir bulundu.
Kaynak: İHA