Olaydan Üç Saat Sonra Yakalandilar

Aydin’in Efeler ilçesinde bir alisveris merkezinin otoparkinda çikan silahli kavgada 2 kisinin yaralanmasi olayina karisan iki süpheli polisin yaptigi basarili operasyon ile olaydan 3 saat sonra kiskivrak yakalandi.

Olaydan Üç Saat Sonra Yakalandilar


Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir alisveris merkezinin otoparkinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle R.Ö. ve M.Ö., alisveris merkezinin otoparkinda bulunan araçlarina binerken E.S.’nin silahli saldirisina ugradi. 2 kisiyi yaralayan E.S. olay yerinden kaçti. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Kisa sürede bölgeye gelen saglik ekipleri yaralilari ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirdi. Polis bölgede güvenlik çemberi alirken, olay ile ilgili inceleme baslatti. Olay yerinden kaçan E.S. için yakalama çalismasi baslatildi.

Aydin Asayis Sube Müdürlügü ekipleri silahli kavga olayini gerçeklestiren E.S. ile E.S.’yi araçla bölgeden kaçiran V.Ç.’yi olaydan yaklasik üç saat sonra yakalayip gözaltina aldi. Süphelilerin emniyette islemlerinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA