Baskentte Palet Üretilen Is Yerinde Çikan Yangin Söndürüldü

Ankara’nin Sincan ilçesindeki palet üretilen bir is yerinde çikan yangin itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Baskentte Palet Üretilen Is Yerinde Çikan Yangin Söndürüldü
Yangin Ankara’nin Sincan ilçesi, Sincan Organize Sanayii Bölgesinde bulunan palet üreten bir is yerinde meydana geldi. Alinan bilgilere göre, gece saatlerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangin çikti. Alevleri gören çevredeki vatandaslar itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye erleri alev alan paletlere müdahale etti. Alevlerin büyümesi sonucu bölgeye çok sayida su tankeri sevk edildi. Yangin kisa sürede kontrol altina alinirken, Sincan Belediyesine bagli tanker ve kepçelerin de yardimi ile alevler söndürüldü. Olay yerine gelerek söndürme çalismalarini takip eden Sincan Belediye Baskani Murat Ercan yetkililerden bilgi aldi.

Yanginla ilgili en büyük tesellinin can kaybinin olmamasi bilgisini veren Ercan, "Ilk tahminlere göre yanginin elektrik kontagindan kaynaklandigi düsünülüyor. Çalisanlar 18.00’de is yerini terk ettikten 3 ila 4 saat sonra yangin çikiyor. Komsu esnaflar yangini fark ederek itfaiye ve is yeri sahiplerine bildiriyor. Itfaiyemiz ile birlikte belediyemizin diger birimlerinden tanker ve kepçeler ile yangina müdahale ettik. Yanginin söndürülmesi islemi tamamlandi çok sükür. Yangin tamamen söndürüldü ama sogutma çalismalari devam ediyor. Isletme sahiplerimiz ile de görüstüm onlar da üzgün olmakla birlikte, can kaybi olmamasindan memnun” ifadelerini kullandi.

Yanginda zarar gören is yeri sahibi Bilal Sarisenoglu ise, yangindan komsularinin bildirmesi ile haberdar olduklarini belirterek, "Elektrik yüzünden çiktigini tahmin ediyoruz. Talihsiz bir durum, tahmini 1 milyon lira civarinda bir zararimiz oldugunu saniyorum" dedi.

Kaynak: İHA