Kocasinan'dan Yüzde 20 Pesin, 6 Ay Taksitli Yatirim Firsati

Kocasinan Belediyesi; ilçenin farkli noktalarinda bulunan 14 adet konut ve villa arsasini, yüzde 20 pesin ve 6 ay taksit seçenegi ile 23 Agustos Sali günü düzenlenecek ihale ile satisa sunacak. Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’a yatirim yapan herkesin kazançli çikacagini söyledi.

Kocasinan'dan Yüzde 20 Pesin, 6 Ay Taksitli Yatirim Firsati
Yeni Kocasinan için ilçede büyük bir degisim, yenilik ve gelisim yasandigina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’a yatirim yapan herkesin kazançli çikacagini vurguladi. Yapilan yatirimlarla Kocasinan’in cazibesini, imajini ve prestijini artirmaya yönelik birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak vatandasin huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için çalistiklarina deginerek; “Ihalelerden elde ettigimiz gelir Kocasinan sakinlerinin yasam kalitesinin artmasina vesile olacaktir. Hem Kocasinan sakinlerine hem de tasinmazi alan vatandaslarimiza simdiden hayirli ugurlu olsun diyorum” seklinde konustu.

Erkilet Generalemir Mahallesi’nde 2 adet konut alani ve 1 adet villa arsasi, Seker Mahallesi’nde 8 adet konut alani, Erkilet 100.Yil Mahallesi’nde 1 adet konut alani, Erkilet ve Erkilet Zade Mahallesi’nde birer adet villa arsasi olmak üzere toplam 14 tasinmaz satilacak. Tasinmazlar, 23 Agustos Sali Günü saat 14.00’de baslayacak olan ihale ile satisa sunulacak. Ihaleye katilmak isteyenler; ihalelerle ilgili sartname ve ekleri Emlak Müdürlügü’nden temin edinilebilecegi, ayrica 0(352) 222 70 00 numarali telefondan ayrintili bilgi alinabilecegi kaydedildi.
Kaynak: İHA