Esini Ve Iliskisi Oldugu Iddia Edilen Kisiyi Öldüren Koca Tutuklandi

Afyonkarahisar’da karisini ve iliskisi oldugu iddia edilen sahsi öldüren zanli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Esini Ve Iliskisi Oldugu Iddia Edilen Kisiyi Öldüren Koca Tutuklandi
Olay, Sandikli’da dün ögle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Ali U., dün ögle saatlerinde ilçe merkezinde esi Sibel U., ise aralarinda gönül iliskisi oldugu iddia edilen Ibrahim D.’yi (27) yan yana gördü. Duruma öfkelenen Mehmet Ali U. ile taraflar arasinda tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine Mehmet Ali U., yaninda bulunan tabanca ile ikilinin üzerine ates açti. Sibel U., tabancayi görünce kaçmaya baslarken, Ibrahim D., ise kahvehaneye sigindi. Içeri giren Mehmet Ali U., Ibrahim D.’ye kursun yagdirdi. Bu sirada kahvehanede bulunan Ibrahim D.’nin babasi Adil D.’de (57) açilan ateste yaralandi. Kahvehaneden disari çikan Mehmet Ali U., karisi Sibel U.’ya da 4 el ates açti.

Olayin ardindan çevredekilerin haber vermesiyle bölgeye çok sayida polis ve 112 Acil servis ambulansi sevk edildi. Bölgeye gelen saglik ekipleri Sibel U.’nun öldügünü belirlerken, agir yaralanan Ibrahim D., ile babasi Adil D.’yi ambulansla hastaneye kaldirildi. Yaralilardan Ibrahim D. de kaldirildigi hastanede yapilan müdahaleye ragmen kurtarilamayarak yasamini yitirdi.

Cinayeti isledikten sonra kaçan Mehmet Ali U. ise Sandikli Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli ekiplerin basarili takibi sonrasi olaydan yaklasik yarim saat sonra metruk bir binada suç aleti tabancayla yakalanarak gözaltina alindi.

Bugün mahkemede hakim karsisina çikan katil zanlisinin tutuklanarak cezaevine gönderildigi açiklandi.
Kaynak: İHA