Bakan Kurum, Zeytinburnu'nda Esnafi Ziyareti Etti, Vatandaslara Asure Dagitti

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Zeytinburnu’nda esnaf ziyareti gerçeklestirdi, vatandaslara asure dagitti.

Bakan Kurum, Zeytinburnu'nda Esnafi Ziyareti Etti, Vatandaslara Asure Dagitti
Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, AK Parti Istanbul Milletvekili Hasan Turan, Zeytinburnu Belediye Baskani Ömer Arisoy ve beraberindeki heyetle birlikte Zeytinburnu esnafini gezerek çiçek dagitti.

Vatandaslar ile sohbet eden Bakan Kurum vatandaslara asure de dagitti.



“Hiçbir zaman sorun üretmedik her zaman çözümün parçasi olduk

Esnaf ziyaretleri sonrasinda konusan Bakan Kurum, "17 Agustos depreminde yitirdigimiz canlarimizi hep birlikte andik. Buradan da hayatini depremlerde kaybeden tüm vatandaslarimiza Allah’tan rahmet diliyorum. Yakinlarina bassagligi diliyorum. Bu depremlerde yaralanmis kardeslerimize de acil sifalar diliyorum. Iki gün önce AK Partimizin 21. yilini kutladik ve dedik ki ’bir olduk 21 olduk, beraber olduk 21 olduk, omuz omuza olduk 21 olduk ve 21 yildir sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde sokak sokak, mahalle mahalle, il il vatandaslarimiza yapilacak hizmetleri yapmanin gayreti içinde olduk.’ Hiçbir zaman sorun üretmedik her zaman çözümün parçasi olduk” dedi.



“Riskli binalarda oturmayalim”

Kentsel dönüsümün önemini vurgulayan Bakan Kurum, “Zeytinburnu’dan talebim su, riskli binalarda oturmayalim. Riskli bina varsa eger tespitlerinizi yapin anlasin, çogunlugun anlasacagi her adada biz Zeytinburnu’nun yanindayiz. Belediye baskanimiza gidin ister imar plani destegi, ister yapim destegi, ister süreçte vergi, resim, harç ve kira, tasinma destegi olsun ne destek istiyorsaniz bakanlik olarak biz Zeytinburnu’nun emrindeyiz. Gelin el birligi içerisinde baska analarimiz aglamasin baska ocaklara ates düsmesin ve hep birlikte bu dönüsümü gerçeklestirelim diyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA