Kent Park Ve Bilim Samsun'da Son Rötuslar

Samsun Büyüksehir Belediyesi’nin Kent Park ve Bilim Samsun projelerinde sona gelindi.

Kent Park Ve Bilim Samsun'da Son Rötuslar
Yaklasik 31 bin metrekarelik alanda insa edilen Kent Park’in yüzde 97’si tamamlandi. Yürüyüs parkurlari, oyun alanlari, büfe, kafe ve aktivite alanlarinin yer aldigi Kent Park’a TEKNOFEST kapsaminda bir de Bilim Samsun projesi insa edildi.

Bilim Samsun tamamlandi

Kent Park’in 930 metrekarelik alaninda yer alan Bilim Samsun’un kaba insaati tamamlandi, ince isçilikler devam ediyor. Bilim Samsun projesinde astronomiden kisisel gelisime, teknolojiden kimyaya birçok alanda bilim atölyeleri bulunuyor. Projede ayrica egitim salonlari, laboratuvarlar da yer aliyor. Büyüksehir Belediyesi; Kent Park ile Atakum’a yeni bir yasam alanini kazandirirken, Bilim Samsun projesiyle de gençlere bilim konusunda yeni ufuklar açacak.

“Vizyoner projelerle sehri yeniden insa ediyoruz”

“Ortaya koydugumuz vizyoner projelerle sehri yeniden insa ediyoruz” diyen Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, ”Kent Park insaatinda sona geldik. Yürüyüs parkurlari, oyun alanlari, büfe, kafe ve aktivite alanlariyla vatandaslarimizin nefes alacagi bir park olacak. Kent Park’ta bir de TEKNOFEST kapsaminda Bilim Samsun’u insa ettik. Projeyi tamamladik. Hem ilçeye yeni bir yasam alani kazandiriyoruz hem de gençlerimize ve çocuklarimiza teknolojide, bilimde yeni ufuklar açiyoruz. Amacimiz her yastan insani bilimle bulusturmak, özellikle çocuklara ve gençlere bilimi sevdirmek” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA