Büyüksehirin Mobil Kuaför Tiri Yaylalarda

Antalya Büyüksehir Belediyesinin mobil kuaför tiri, kavurucu yaz sicaklarinda kentin yüksek kesimleri ve yaylalarina çikan vatandaslara saç kesimi ve kisisel bakim hizmeti veriyor.

Büyüksehirin Mobil Kuaför Tiri Yaylalarda
Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligina bagli tir, Antalya’nin kirsal bölgelerinde vatandaslara hizmet veriyor. Özellikle berber ve kuaför bulunmayan mahallelerde vatandaslarin ayagina giden mobil kuaför tiri, yaz aylariyla birlikte Antalya’nin yüksek kesimleri ve yaylarina çikan vatandaslarin büyük bir ihtiyacini karsiliyor.

Alanya, Ibradi, Akseki, Manavgat, Kas, Kemer, Korkuteli, Finike ve Elmali’nin yaylarinda vatandaslarin saç kesimi ve kisisel bakimlari yapiliyor. Mahallelerinde berber bulunmayan ve yaz aylariyla birlikte nüfusun arttigi yayla köylerinde hizmet veren mobil kuaför ile hizmet vatandasin ayagina kadar gidiyor. Mobil kuaför ile özellikle kadinlar saç kesimi ve kisisel bakimlarini yaptirarak, ilçeye inmek zorunda kalmiyor. Mobil kuaför, hasta ve yasli vatandaslarin da evlerine kadar giderek, saç kesimleri yapiliyor.

VATANDAS ÇOK MEMNUN

Yaz aylarinda Antalya’nin yaylalarina giden vatandaslar mobil kuaför hizmetinden büyük bir memnuniyet duyuyor. Mobil kuaför tirdan Alanya’da 249, Ibradi’da 153, Kas’ta 161, Manavgat’ta 148, Korkuteli’ de 345, Finike’de 144 ve Elmali’da 237 vatandas yararlandi. Kuaför hizmetini ayagina kadar alan vatandaslar büyüksehir belediyesinin böyle bir imkan sunmasindan dolayi tesekkürlerini dile getirdi.
Kaynak: İHA