Kocasinan Belediyesi'nden Kirsal Mahallelerde Hizmet Rekoru

Kirsalda yaptigi hizmet atagiyla dikkat çeken Kocasinan Belediyesi, yüzölçümü bakimindan Kayseri’nin en büyük merkez ilçesi olan Kocasinan’da bulunan tüm kirsal mahallelere hizmet ulastirabilmek için yogun gayret sarf ediyor. Gömeç Mahallesi’nde de yol yapimi ve asfaltlama çalismalarinin araliksiz devam ettigini belirten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’in tüm mahallelerine deger katacak projeler ürettiklerini ve çalismalar yaptiklarini söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nden Kirsal Mahallelerde Hizmet Rekoru
Kirsalda yaptigi hizmet atagiyla dikkat çeken Kocasinan Belediyesi’nin, Gömeç Mahallesi’ndeki yol yapimi ve asfaltlama çalismalari tüm hiziyla devam ediyor. Kocasinan’in tüm mahallelerini güzellestirmeye, degistirmeye devam ettiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar; “Vatandaslarimiza en iyisini sunmak ve sorunlarina çözüm üretebilmek için elimizden geleni fazlasiyla yapmaya çalisiyoruz. Mahallelerimize vatandaslarimizin beklentileri neticesinde proje ve hizmetler üretiyoruz. Kocasinan olarak 156 bin hektar alan üzerinde yaklasik 410 bin nüfuslu, sehir merkezinin en büyük ilçesiyiz. Bu çerçevede ilçe sakinlerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmetler sunabilmek için yogun bir sekilde çalisiyoruz. Bu baglamda daha güzel Kocasinan için hangi mahallemizde ne sorun varsa orada yapilmasi gereken konularda çözümler üretiyoruz. Yaptigimiz çalismalar ile mahallelerimiz daha da degerleniyor ve daha da kiymetli hale geliyor. Mahallelerimize ihtiyaç duyulan diger hizmetleri de program dahilinde yapiyoruz” ifadelerini kullandi.

Yapilan yatirimlar ve yapilacak projelerle mahallelerin çehresinin degisecegini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar; “Fen Isleri ve Kirsal Hizmetler Müdürlügü ekiplerimiz, Kocasinan’in birçok yerinde yol, kaldirim, çevre düzenlemesi, yenileme ve asfaltlama çalismalarina devam ediyor. Kirsal mahallelerde yenileme çalismalari çerçevesinde Gömeç Mahallesi’nde de yolun alt yapisiyla birlikte asfalt serimi gerçeklestiriyoruz. Bu çalismalarimiz rutin olarak devam etmektedir. Insallah kirsal mahallelerimizin güzellikleri daha da artacak ve degerine deger katmaya devam edecegiz. Hizmetlerimizle Kocasinan daha da güzellesecek ve yenilenecek” seklinde konustu.

Kaynak: İHA