Kepez Balik Pazarina Son Rötuslar

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, yapisal olarak yüzde 100, iç tefrisat olarak yüzde 90’i tamamlanan Kepez Balik Pazari ve Organik Pazar da incelemelerde bulundu.

Kepez Balik Pazarina Son Rötuslar


Kepez Belediyesinin baliksirti mimarisinde Fabrikalar Mahallesine insa ettigi Kepez Balik Pazari ve Organik Pazari’nda son rötuslar yapiliyor. Mavi ve beyaz renklerin hakim oldugu balik pazarinin içinde balikçi restorani, kafe, alakart restorani, balik satis tezgahlari, yani basindaki organik pazarda çesitli büyüklükte dükkanlar, satis tezgahlari, cami ve otopark alani bulunuyor. Pazarin önünü mavi beyaz renkteki balikçi teknesi süslüyor. Bu proje ile Fabrikalar Mahallesine 7 gün açik olan bir pazar insa edilmis oldu.

Pazar 7 gün açik olacak

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü de, yapisal olarak yüzde 100, iç tefrisat olarak yüzde 90’i tamamlanan Kepez Balik Pazari ve Organik Pazar da incelemelerde bulundu. Pazar alanini gezen Baskan Tütüncü, saglikli beslenme, sosyal hareketlilik ve esnafin para kazanmasi anlaminda çok fonksiyonlu pazari yakin zamanda vatandaslarin hizmetine sunacaklarini söyledi.

Pazarin haftanin 7 günü açik olacagini belirten Baskan Tütüncü, “Burasi sadece balik pazari degil, yaninda birde organik ürünler satan pazar olacak. Burasi etrafindaki alisveris merkezleri sayesinde, Dokumapark sayesinde bölgeye de daha büyük bir hareketlilik getirecek. Antalya Balik Pazari ve Organik Pazar’imiz, buraya gelen sehrimize, misafirlerimize, ziyaretçilerimize de, güzel bir sosyallesme, saglikli beslenme, hem de bunun yaninda farkli bir güzellik iklimi sunacak” diye konustu.

Kaynak: İHA