'Çiçek Takasi' Uygulamasinin Adresi Bu Kez Koru Metrosu

Ankara Büyüksehir Belediyesi; Çevre Koruma ve Kontrol Daire Baskanligi, EGO (Elektrik Gaz Otobüs) Genel Müdürlügü ve ANFA Bitki Evi is birligiyle baslatilan “Çiçegim Takas” uygulamasi giderek yayginlasiyor. Ilki Batikent, ikincisi Besevler Metro Istasyonu’nda hayata geçirilen uygulamanin üçüncü duragi ise Koru Metro Istasyonu oldu.

'Çiçek Takasi' Uygulamasinin Adresi Bu Kez Koru Metrosu
Ankara Büyüksehir Belediyesi, “Çiçegim Takas” uygulamasini kent genelinde yayginlastirmaya devam ediyor. ABB, Baskentlilerin ellerinde bulunan çiçekler için ücretsiz takas ve bakim imkani saglayan uygulamanin ilkini Batikent, ikincisini Besevler Metro Istasyonu’nda hayata geçirirken, üçüncüsünü ise Koru Metro Istasyonu’nda baslatti. Stant, 8-20 Agustos tarihleri arasinda açik kalacak.

Çiçek Takasi uygulamasi metro ve Ankaray istasyonlarini dolasacak

Baskentlilere, ellerinde bulunan çiçek ile bitkiler için ücretsiz takas ve bakim imkani saglayan uygulamaya, vatandaslar yogun ilgi gösteriyor. Gelen talep üzerine çiçek takasi uygulamasini yayginlastirdiklarini belirten ABB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Baskanligi Bitkisel Uygulama Sefi Burak Taskesti, uygulama hakkinda, “Insanlara doga ve çevre bilincini asilamak ve bitkilerle ilgili dogru bakim bilgilerini aktarmak amaciyla baslattigimiz ’çiçek gibi takas’ uygulamasina ilk etapta Batikent, Besevler ve su anda ise Koru Metro Istasyonu’nda basladik. Çiçekler vatandaslardan yogun ilgi görüyor. Gelen talepler dogrultusunda standimizi istenen bölgelere açmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA