Isçi Servisi Ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 15 Yarali

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde Filyos beldesinde otomobille isçi servisi çarpisti. Meydana gelen kazada 15 kisi yaralandi.

Isçi Servisi Ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 15 Yarali


Edinilen bilgiye göre kaza, aksam saatlerinde ilçenin Filyos beldesi Gökçeler köyünde meydana geldi. Iddiaya göre, Filyos’dan Çaycuma istikametine seyir halinde olan A.G. (23) hakimiyetindeki isçi servisi, Çaycuma’dan Filyos’a hareket halinde olan D.A.’nin (23) kullandigi araç ile kafa kafaya çarpisti. Servis aracinin arkasindan seyreden A.A. (75) idaresindeki araciyla bir anlik dikkatsizlik sonucu D.A. idaresindeki araca çarpti. Olayi gören vatandaslar durumu saglik ekipleri ve jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilari Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Kazada servis aracinin sürücüsü A.G. ile araçta bulunan H.A., Ü.Ö., O.A., C.T., L.G., H.Ö., M.E., V.Ö., K.S., D.A.T., S.G., I.S. ve E.E. isimli sahislarin da Filyos Liman Santiyesinde çalistiklari ve dönüs yolunda kaza geçirdikleri ifade edildi. Otomobil sürücüsü D.A.’nin ise durumunun kritik oldugu ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edilecegi ögrenildi. Kazayla ilgili genis çapli sorusturma jandarma tarafindan devam ediyor.
Kaynak: İHA