Yakacik'ta Modern Kurban Kesim Merkezinde Dört Dörtlük Hizmet

Vatandaslarin saglikli ve huzurlu bir bayram geçirmesi amaciyla çalismalara günler öncesinden start veren Yenimahalle Belediyesi, Baskent’in en büyük, modern kurban satis ve kesim yeri Yakacik’ta bayramin ilk gününde kargasaya meydan vermeden dört dörtlük hizmet verdi.

Yakacik'ta Modern Kurban Kesim Merkezinde Dört Dörtlük Hizmet
Baskent sakinleri, bu yil 191 çadirin kuruldugu, bütün temizlik ve güvenlik önlemlerinin alindigi Yakacik Kurban Kesim ve Satis Alani’na sabahin erken saatlerinden itibaren gelerek kurbanlarini kesmeye basladi.

Bayram boyunca yaklasik 2 bin 200 büyükbas, 6 bin 200 küçükbas olmak üzere toplam 8 bin 400 kurbanligin satilip kesilecegi alanda kaliteli hizmet anlayisiyla hizmet veren belediye, ekipleriyle alanda seferber oldu. Alanda bulunan otomatik kesimhanede kurbanliklar 5 dakika içerisinde kesilerek 4 parça halinde vatandaslara teslim edildi. Yakacik kurban kesim alani ve sonrasinda Sentepe, Demetevler, Çamlica, Batikent Andaç, Turgut Özal Pazar yerlerinde denetimlerde bulunan Yenimahalle Belediye Baskan Vekili Mehmet Kartal, vatandaslarin Kurban Bayrami’ni kutlayarak, alanda kesim yapan kasaplara kolayliklar diledi. Kartal, "Yenimahalle Belediyesi olarak vatandaslarimizin sikinti çekmemesi için tüm ekiplerimizle araliksiz çalisiyoruz. Yogunlugu azaltmak adina toplamda ilçenin 6 ayri noktasinda vatandaslarimiza kurban kesim hizmeti veriyoruz. Tüm yurttaslarimizin Kurban Bayramini kutluyor, saglikli ve huzurlu bir bayram diliyorum” dedi.



6 ayri noktada kurban kesim islemi

Yenimahalle Belediyesi, vatandaslara Yakacik, Batikent Andaç Pazar Yeri, Sentepe Pazar Yeri, Demetevler Pazar Yeri, Turgut Özel Pazar Yeri ve Çamlica Pazar Yeri olmak üzere toplamda 6 ayri noktada kurban kesim hizmeti sagliyor.
Kaynak: İHA