Sancaktepe'de Kurban Kesim Alaninda Kavurma Ziyafeti

Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, kurban kesimlerinin gerçeklestirildigi alana gelerek vatandaslarla hem bayramlasti hem de kavurma ve pilav dagitti.

Sancaktepe'de Kurban Kesim Alaninda Kavurma Ziyafeti
Sancaktepeliler, Kurban Bayrami’nin 1’inci gününde kurban ibadetini yerine getirmek için Sancaktepe Kurban Kesim Alani’nda biraraya geldi. Sancaktepe Belediyesi ise kurban kesim alanlarina kurdugu çadirlarda vatandaslara kavurma ve pilav ikram etti. Programa katilan Baskan Dögücü, vatandaslarla bayramlastiktan sonra hijyenik ortamda kavurma ve pilav dagitti.

Alanda acil durumlarda müdahalede bulunmak üzere 2 ambulans ve çok sayida güvenlik görevlisi hazir bulunduruldu. Sabah saatlerinden itibaren kurban kesim alanina gelen vatandaslar, randevulu kurban kesim sistemi sayesinde büyük kolaylik yasadi.

“Bayramda mutlulugu paylasmak adina kavurma, pilav ikraminda bulunuyoruz”

Vatandaslara kendi eliyle kavurmali pilav dagitan Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, “Sancaktepe Belediyesi olarak buradan bütün Türkiye’mizin Islam aleminin Kurban Bayrami’ni tebrik ediyoruz. Bugün kurban kesim alanimizdayiz. Bir taraftan satislar yapiliyor. Bir taraftan da kurbanlar kesiliyor. Vatandaslarimizin ayni zamanda bekleyecekleri yerleri her türlü ihtiyaçlari karsilanmis durumda. Biz de bu Kurban Bayrami’nda mutlulugu birlikte paylasmak adina burada kavurma, pilav ikraminda bulunuyoruz. Her sene oldugu gibi bu sene de Sancaktepe Belediyesi olarak buraya kesim için gelen, kurbanlarini getiren kardeslerimize kavurma filan pilav ikramimizla hem Kurban Bayrami’ni birlikte idrak edip bayramlasiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA