Otomobilin Çarptigi Yavru Köpege Vatandas Sahip Çikti

Erzurum’un Oltu ilçesinde otomobil yavru köpege çarpti. Kazada ayagi kirilan yavru köpege yoldan geçen bir vatandas sahip çikti. yavru köpegi evine götüren vatan kirilan ayagini alçiya alarak tedavi etti.

Otomobilin Çarptigi Yavru Köpege Vatandas Sahip Çikti
Oltu’da dün aksam saatlerinde bir otomobilin yavru köpege çarpmasi sonucu yavru köpegin sag arka ayagi kirildi. Oltulu Beycan Onat, yoldan geçtigi sirada yavru köpegin feryadini duymasi üzerine köpegi alip eve götürdü. Köpegin ayaginin kirildigini fark eden veterinere ulasmaya çalisti. Bayram tatili dolayisiyla veterinere ulasamayan Onat, yavru köpegin ayagini alçiya alarak tedavi etti.

Oltulu hayvan sever Beycan Onat, “Dün gece postane tarafindan gelirken bir araba bu yavru köpege çarpti, birakip gitti. Ben köpegin sesini duydum. O sese iki büyük köpek geldi yanina onlardan yardim ister gibi çemkiriyordu. Bende baktim köpegin ayagi kirik. Ayagi kirik platin koyulmasi gerekiyor bende bunu agaç destekli sekilde sardim. Pazartesi günü hayvan hastanesine gönderecegim” dedi.

Vatandas Mustafa Dogan ise “Yavru köpege araba çarpmis, Beycan abi ayagini alçiya aldi. Kendisine çok tesekkür ederiz çok duyarli bir abimiz Allah razi olsun” dedi.

Kaynak: İHA