Müküs Çayi'nda Kaybolan Hemsireyi Arama Çalismalari Bayramda Da Devam Ediyor

Siirt’in Pervari ilçesinde 29 gün önce Müküs Çayi’na düsen arkadasini kurtarmak isterken akintiya kapilarak kaybolan hemsire Eyüp Günes’i arama çalismalari bayramin ilk gününde de devam ediyor.

Müküs Çayi'nda Kaybolan Hemsireyi Arama Çalismalari Bayramda Da Devam Ediyor
Begendik beldesi yakinlarinda 29 gün önce piknik yaptiklari sirada ayagi kayarak Müküs Çayi’na düsen hemsire Halime Timurtas’i kurtarmak için girdigi suda akintiya kapilan hemsire Eyüp Günes’in bulunmasi için aramalar sürüyor. Bölgedeki arama kurtarma çalismalari, Haciahmet köyünden Çetin HES Baraj gölü arasini Adana Jandarma Sualti Arama Kurtarma, Hakkari Jandarma Arama Kurtarma ve UMKE ekipleri, Müküs köprüsü ile tünel arasini sualti ve su üstü arama faaliyeti Bitlis Polis Sualti Arama Kurtarma ekibi tarafindan, Çöplük mevkiinde ise jandarma komando karma tim ile Müküs köprüsü ile Çetin HES Baraj gölü arasinda su üstü arama tarama faaliyeti icra edilmis olup herhangi bir bulguya rastlanmadigi belirtildi. Gün içerisinde Pervari Kaymakamliginca aileye çalismalar hakkinda gerekli bilgiler verildigi bildirildi.

29’ncu gününde sabahin erken saatlerinde baslayan arama kurtarma çalismalari, 130 kisiyle hem karadan hem havadan hem de suda yürütülüyor.
Kaynak: İHA