Hatali Sollama Ölüm Getirdi Açiklamasi 1 Ölü, 6 Yarali

Izmir’in Urla ilçesinde iki aracin kafa kafaya çarpistigi trafik kazasinda 1 kisi hayatini kaybederken, 6 kisi yaralandi. Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.

Hatali Sollama Ölüm Getirdi Açiklamasi 1 Ölü, 6 Yarali
Kaza, saat 19.30 siralarinda Balikliova Mahallesi Karaburun Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Urla’dan Karaburun istikametine seyir halinde olan C.A. idaresindeki 35 AE 6817 plakali araç ile hatali sollama yaptigi öne sürülen ve Karaburun’dan Urla istikametine seyir halinde olan O.A. idaresindeki 35 AGU 958 plakali otomobil kafa kafaya çarpisti. Kazada iki araç da hurda yiginina dönerken, diger sürücülerin ihbari üzerine bölgeye jandarma, saglik ve AKS ekipleri sevk edildi.

Can pazari yasandi

Meydana gelen feci kazada araç içerisinde sikisan toplam 7 kisi AKS ekipleri tarafindan sikistiklari araç içerisinden çikartildi. Saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede C.A. yönetimindeki araçta bulunan Emine A.’nin kaza yerinde hayatini kaybettigi belirlendi. Emine A.’nin cansiz bedeni savci tarafindan yapilan incelemenin ardindan morga kaldirildi. Ayni araçta sürücü C.A., B.A. ve A.S.A. ile diger araçta bulunan sürücü O.A., Z.A. ve R.A. ise yarali olarak ambulansla Urla Devlet Hastanesine kaldirildi.

Kazanin ardindan yolun bir bölümü trafige kapanirken, kazaya karisan araçlarin çekilmesinin ardindan trafik yeniden normale döndü. Kaza ile ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA