Gölbasi Kurban Satis Ve Kesim Tesisi'nde Vatandaslara Belediyeden Yemek Ikrami

Kurban Bayrami’na Gölbasi Belediyesi’nin Kurban Satis ve Kesim Tesisi’nde hazirladigi alanda bayram namazini kilarak baslayan vatandaslara bayram namazi sonrasi belediye çalisanlari çorba ikraminda bulundu. Kesim tesisinde vatandaslara sabah çay, pogaça, öglen yemegi olarak kavurma, çocuklar için olusturulan çocuk oyun alaninda da çocuklara pamuk seker ikram edildi.

Gölbasi Kurban Satis Ve Kesim Tesisi'nde Vatandaslara Belediyeden Yemek Ikrami
Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, "Bugün Kurban Bayrami’nin birinci günü, Türkiye’nin en donanimli ve modern Kurban Satis ve Kesim Tesisimizde büyükbas ve küçükbas kurbanliklarinin hijyenik ve modern bir ortamda kesimini gerçeklestirmek için çalisma arkadaslarimizla birlikte vatandaslarimizin en iyi sekilde hizmet almasini sagliyoruz. Sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyor, Kurban Bayrami’nin Gölbasili hemserilerimiz basta olmak üzere tüm vatandaslarimiza ve Türk-Islam âlemine saglik, huzur, bereket getirmesini temenni ediyorum” seklinde konustu.

Ankara’nin dört bir yanindan kesim alanina gelen vatandaslar, Kurban Kesim Noktalari’nda sikisiklik olmamasi ve belediye temizlik personellerinin alani düzenli sekilde temizlemesi nedeniyle memnuniyetlerini belirterek, Gölbasi Kurban Satis ve Kesim Tesisi gibi özellikli bir alanin baska bir yerde olmadigini belirttiler.
Kaynak: İHA