Çin'de Hastanede Biçakli Saldiri Açiklamasi 4 Yarali

Çin’in Sanghay sehrindeki bir hastanede biçakli saldirida 4 kisi yaralandi. Panik dolu anlarda hastanedekiler kendilerini disari atmak için turnikelerin altindan geçerken, doktorlar da hastalari sedye ve tekerlekli sandalyede disari çikardi.

Çin'de Hastanede Biçakli Saldiri Açiklamasi 4 Yarali
Çin’in Sanghay sehrinde bulunan Ruijin Hastanesi’nde korku dolu anlar yasandi. Hastanede kimligi belirsiz bir kisi, 4 kisiyi biçakla yaraladi. Olay yerine polis ekibi sevk edildi. Hastaneye gelen polis, ayakta tedavi bölümünün 7. katinda kalabaligi biçakla rehin tutan saldirgani buldu. Polis, rehineleri öldürmekle tehdit eden saldirgani ates açarak etkisiz hale getirdi. Hastane kordon altina alindi, tüm randevular iptal edildi.

Korku dolu anlar kamerada

Sosyal medyada paylasilan videolarda, hastanedekilerin panikle kendilerini disari attigi, doktorlarin da hastalari sedye ve tekerlekli sandalyeyle disari tasidigi görüldü.

Hastanenin içerisinde kaydedilen görüntülerde ise yaralilara müdahale edildigi, etrafin kana bulandigi kameralara yansidi. Yaralilarin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenilirken, olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA