Baskan Ergün'den Nöbetçi Birimlere Bayram Ziyareti

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Kurban Bayrami boyunca görevini sürdürecek olan nöbetçi birimlerle bayramlasti. Daha sonra ebediyete ugurladigi basta anne ve babasi olmak üzere, yakinlarini ve Manisa’nin önemli isimlerinin mezarlari basinda dua etti

Baskan Ergün'den Nöbetçi Birimlere Bayram Ziyareti
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Arife gününü bayram boyunca görev yapacak nöbetçi birimleri ziyaret ederek geçirdi. Baskan Ergün’ün nöbetçi birimlerdeki bayramlasma programina MASKI Genel Müdürü Ramazan Burak Aslay, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcilari Ali Öztozlu ve Ertugrul Yildirim, ilgili Daire Baskanlari, Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç eslik etti. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, ilk olarak Itfaiye Daire Baskanligini ziyaret etti. Daire Baskani Gürhan Inal ve personellerle tek tek selamlasan Baskan Ergün, telsizle il genelinde görev yapan itfaiye personellerinin bayramini kutladi. Itfaiye Dairesinin ardindan Baskan Ergün ve beraberindekiler, Ulasim Dairesi Baskanligini ziyaret etti. Daire Baskani Hüseyin Üstün ve personeliyle tek tek tokalasan Baskan Ergün, bayramlarini kutladi. Ardindan Zabita Dairesi Baskanligina geçildi. Daire Baskani Evren Yildiz, sube müdürleri ve personele hayirli bayramlar dileklerini ileten Baskan Ergün, çalismalarinda kolayliklar diledi.

Baskan Ergün, Zabita Dairesi ziyaretinin ardindan Kaynak Gelistirme ve Istirakler Dairesi Baskanligini ziyaret etti. Daire Baskani Ersoy Vitas, Sube Müdürleri, Hal Dernek Baskani Ömer Akagündüz ve personellerle selamlasan Baskan Ergün, Kurban Bayrami süresinde yürütülecek çalismalar hakkinda bilgiler aldi. Sonrasinda MASKI Su Ariza Birimini ziyaret eden Baskan Ergün, gecesi gündüzü olmayan bir isi ifade eden personele çalismalarinda kolayliklar diledi. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ve beraberindekiler MASKI Su Ariza ziyaretinin ardindan Kirtik Hizmet Biriminde bulunan ilaçlama ve mezarlik personelleri ile bir araya geldi. Burada Mezarliklar Dairesi Baskani Orçun Abali, Saglik Isleri Dairesi Baskani Erhan Ince ve görevli personellerle bir araya gelen Baskan Ergün, yürütülen çalismalar hakkinda bilgiler aldi. Baskan Ergün, birim ziyaretlerinde son olarak MASKI Kanal Ariza ekibiyle bir araya geldi. Kanalizasyon Dairesi Baskani Mümin Deniz ve personellerin bayramini kutlayan Baskan Ergün, günün anisina hatira fotograflari çektirerek, birim ziyaret turlarini noktaladi. Baskan Ergün son olarak Manisa Büyüksehir Belediyesi Muammer-Ismail Cider Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi personeli ve sakinleriyle bayramlasan Baskan Ergün, Kurban Bayrami’nin ülkemize ve tüm Islam alemine hayirlar getirmesini diledi.

Ziyaret ettigi her birimde personelin özverili çalismalarindan dolayi tesekkür eden Baskan Ergün, “Bir buçuk milyona yaklasan nüfusumuz, 17 ilçemizde 6 bine yakin personelimizle hizmet veriyoruz. Yaptigimiz her çalismada sizlerin emegi çok büyük. Bu anlamda emeklerinizden dolayi hepinize tesekkür ediyorum. Insallah, daha nice bayramlarda güzel günlerde bir araya geliriz. Bu vesileyle sizlerin ve ailelerinizin Kurban Bayramini kutluyorum. Allah hepinizden razi olsun” dedi.



Baskan Ergün, ebediyete göç eden yakinlarini ziyaret etti

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, arife gününde kabir ziyareti gerçeklestirerek, ebediyete ugurladigi basta anne ve babasi olmak üzere, yakinlarini ve Manisa’nin önemli isimlerinin mezarlari basinda dua etti. Duygu dolu anlar yasayan Baskan Ergün, kabir ziyareti gerçeklestiren vatandaslara da iyi dileklerini iletti. Çatal ve Kirtik Asri Mezarliklarinda ilk olarak merhum anne ve babasi Nihal-Cemal Ergün’ün kabirlerini ziyaret eden Baskan Ergün, anne ve babasinin mezar tasini öperek, dua etti. Duygu dolu anlar yasayan Baskan Ergün, kayinpederi ve geçtigimiz günlerde ebediyete ugurladigi kayinvalidesinin mezarlarinda da dua okudu. Manisa’nin önemli isimleri ile yakinlarinin kabirlerinde de dualar eden Baskan Ergün, kabir ziyareti gerçeklestiren vatandaslarla selamlasarak, iyi dileklerini iletti. Baskan Ergün, yasama veda eden herkesi rahmetle andi.
Kaynak: İHA